Yrityksille

Jälleenmyyntiin

Oletko jälleenmyyjä ja haluaisit USVA Designin tuotteita myyntiin? Se onnistuu! Myymme tuotteita suoraan jälleenmyyjille jälleenmyyntihinnoilla ja joissain tapauksissa voimme antaa tuotteita myös tilimyyntiin. Ota yhteyttä ja sovitaan asiasta: info@usvadesign.fi, p. 040 8613 767 (Jenni Pulska). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse, sillä en ole töideni vuoksi aina puhelimen ääressä. 

Korut omalla logolla

Haluaisitko, että yrityksesi tai organisaatiosi logosta tehtäisiin uniikki koru koivuvanerista? Meiltä se onnistuu! Koivuvanerista on mahdollista tehdä korvakoruja, kaulakoruja, kalvosinnappeja ja solmioneuloja. Koru voidaan toteuttaa laserleikkaamalla tai vanerille printtaamalla. Räätälöimme mielellämme sinulle toimivan kokonaisuuden!

Ota yhteyttä, niin lasken tarjouksen: info@usvadesign.fi, p. 040 8613 767 (Jenni Pulska). Minut tavoittaa parhaiten sähköpostitse, sillä en ole töideni vuoksi aina puhelimen ääressä. 

USVA Design vanerikorut omalla logolla

USVA Design vanerikorut omalla logolla

Kuvitukset 

Suunnittelen myös kuvituksia esimerkiksi t-paitoihin, kasseihin tai printteihin. Lasken tarjouksen kuvituksesta kuvitustyön mukaan. 

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, vastaan mielelläni! Ota yhteyttä sähköpostitse (info@usvadesign.fi) tai alla olevan lomakkeen kautta: