Kuka?

Minä olen Jenni Pulska, suunnittelija Rovaniemeltä. Suunnittelutyöni painottuu koruihin, mutta olen aina kiinnostunut oppimaan uutta ja laajentamaan osaamisalaani. USVA Designin korut ovat pääasiassa minun suunnittelemiani, mutta muutamia poikkeuksiakin löytyy. Mallistossa on mukana myös parin lahjakkaan jossain kohtaa yrityksessä mukana olleen suunnittelijan mallia. Joissain yhteistyötapauksissa alkuperäisen kuvion on myös voinut suunnitella joku muu, jonka minä olen muokannut korukäyttöön. Kun suunnittelija on ollut joku muu kuin minä, se on aina mainittu korun esittelytekstissä.

Juureni ovat Korvatunturin juurella Savukoskella. Savukoski on pienen pieni n. 1000 asukkaan kunta Lapissa itärajan tuntumassa. Savukoski on Suomen harvaanasutuin kunta, mistä johtuen lapsuuteni on ollut hyvin luontokeskeinen. Luonnon arvostuksesta kumpuavat myös USVA Designin arvot. Meidän puhdas luontomme täällä Lapissa on jopa maailman mittakaavassa ainutlaatuinen asia ja se on syytä säilyttää. (ks. lisää Vastuullisuus-sivulta)

USVA Design sai alkunsa ystäväni Mirvan toiminimiyrityksenä, johon liityin mukaan vuonna 2018 aivan vuoden viimeisinä päivinä. Perustimme toiminimen tilalle osakeyhtiön ja toiminta käynnistyi vuoden 2019 alussa. Vuoden 2019 elokuussa Mirva siirtyi elämässään uudenlaisten tuulten pariin, joten yrityksen soihdunkantaja vaihtui. Siten päädyin tämän yhden naisen orkesterin kapellimestariksi ja aloin pyörittää yritystä yksin. 

Jos sinulla on mielessäsi jokin projekti, jossa minusta voisi olla hyötyä, ole ihmeessä yhteydessä! Olen aina avoin uudelle.

Jenni Pulska