Kuka?

Minä olen Jenni, 28, lähtöisin napapiirin takaa Korvatunturin juurelta, pienen pieneltä paikkakunnalta nimeltä Savukoski. Nykyään asustan Rovaniemellä, mutta savukoskelaisuus asuu minussa ja töissäni. 

Inspiroidun luonnosta ja eläimistä. Maailmalla paljon matkanneena olen oppinut arvostamaan Suomen luontoa ja sen ainutlaatuisuutta. Rakastan kaikkia neljää vuodenaikaa, ja sitä miten ne Lapissa näkyvät. On etuoikeus saada asua tällaisen kauneuden keskellä.

USVA Design sai alkunsa ystäväni Mirvan toiminimiyrityksenä, johon liityin mukaan vuonna 2018 aivan vuoden viimeisinä päivinä. Perustimme toiminimen tilalle osakeyhtiön. Vuonna 2019 elokuussa Mirva päätti siirtyä elämässään uudenlaisten tuulten pariin, joten soihdunkantaja vaihtui. Näin päädyin tämän yhden naisen orkesterin kapellimestariksi.

Suunnittelijana olen itseoppinut. Intohimo piirtämiseen on ollut syvällä lapsesta saakka, ja kyseistä taitoa olen jalostanut eteenpäin vuosien varrella mitä erikoisempiin suuntiin. Olen opetellut tekemään vektorigrafiikkaa tietokoneella, tekemään animaatioita, maalaamaan vesiväreillä, akryyliväreillä, öljyväreillä. Olen opetellut piirtämään lyijykynällä realistisia töitä, olen opetellut valokuvaamaan ja editoimaan niin kuvia kuin videoitakin, olen opetellut käyttämään Photoshopia. Olen opetellut tekemään mainoksia, verkkosivuja ja logoja. 

Aika paljon yhdelle ihmiselle. Silti haluan oppia lisää. Minua vaivaa kyltymätön uuden oppimisen himo. Kun opin jonkin asian, haluan siirtyä seuraavaan. Tämä on myös kirous, sillä olisi välillä mukava tehdä asioita joita osaa, eikä aina majailla siellä epämukavuusalueella. Tämä on kuitenkin juuri se syy miksi haluan luovan alan yritystä pitää pystyssä. Haluan hyödyntää oppimaani ja haluan tarjota osaamistani myös muille. Jos siis sinulla on jokin edellä mainituille alueille sijoittuva projekti, jonka haluaisit minun tekevän, ole ihmeessä yhteydessä!