Korujen hoito

Kaikki korumme on valmistettu suomalaisesta koivuvanerista. Puu on materiaalina erittäin keveä ja kestävä, mikäli koruja vain hoitaa ja säilyttää oikein. Vanerikoruja ei tulisi päästää kosketuksiin veden kanssa, eikä niitä tule säilyttää suorassa auringonpaisteessa. Sadekeli ei vielä koruja turmele, mutta esimerkiksi niiden käyttö suihkussa altistaa ne kemikaaleille, jotka pilaavat korujen puu- ja metalliosat helposti. Lisäksi ne tuhoavat nappikorvakorujen liimauksen. 

Korut voit puhdistaa kostealla liinalla. Koruissamme on käytetty hopeoitua metallia ja sterling hopeaa, jotka hopealle luonteenomaisesti voivat tummua ajan kuluessa. Hopea reagoi ilman ja ihon kanssa, mistä tummuminen johtuu. Ei kuitenkaan huolta, tummuuden poistamiseksi on nykyään olemassa runsaasti erilaisia tuotteita, kuten hopealle tarkoitettuja puhdistusliinoja ja puhdistusaineita. 

Korut on parasta säilyttää korurasiassa, jonka saat tilauksesi mukana. Näin ne pysyvät parhaiten suojassa valolta, lialta, kosteudelta ja tummumiselta. Mikäli kuitenkin jokin korun osa vikaantuu, ole yhteydessä meihin! Annamme koruillemme elinikäisen takuun ja lähetämme uusia osia tarvittaessa.