Jälleenmyyjät

Täältä löydät ajantasaiset jälleenmyyjämme!

Etsimme myös jatkuvasti uusia jälleenmyyjiä, joten jos olet kiinnostunut ottamaan tuotteitamme myyntiin, ole suoraan yhteydessä joko info@usvadesign.fi tai 0408613767. 

Valkko, Rovaniemi

USVA Designin Rovaniemen kivijalkaliikkeenä toimii Valkko ja sieltä löytyvätkin kaikki USVA Designin tuotteet. Jos jotain tuotetta ei ole tilapäisesti saatavilla, voidaan tuote nopeasti toimittaa Valkkoon Usvan omalta varastolta Rovaniemeltä. Valkko sijaitsee kauppakeskus Rinteenkulman toisessa kerroksessa. Valkosta löydät kaikki ihanimmat kotimaiset designtuotteet.

Katso lisää: https://valkko.fi/ 

MA-PE 10-19, LA 10-18

Koskikatu 27B, Kauppakeskus Revontuli 2. krs, Rovaniemi

Korundi, Rovaniemi

Rovaniemen taidemuseosta Korundista löytyy kattava kokoelma taidetta, joiden teemana on erityisesti pohjoisuus ja arktinen luonto. Juuri ne samat asiat, jotka USVA Designinkin inspiraationa toimivat. Korundista on saatavana ROVANIEMI-korusarja ja ARCTIC SNOWY OWL -tuotteet.

Katso lisää: https://www.korundi.fi/fi/Info/Korundi-Shop

TI-PE 11-18, LA-SU 11-16

Lapinkävijäntie 4, 96100 Rovaniemi

Miela Designroom

USVA Design on nyt myös Tampereella! Miela Designroomista saatavilla valikoitu osa USVA Designin tuotteita, mm. TAMPERE- ja SYÖTTI-korvakorut.

Katso lisää: https://www.mieladesignroom.fi/

MA-PE 11-18, LA 10-16 

Hämeenkatu 20
33210 Tampere

Kure, Oulu

Oulun myynnistä vastaa Kure, joka on suomalaisen designin erikoisliike suoraan Oulun sykkivässä sydämessä. Kuren erinomaisen tyylikkäästä kaupasta löytyy niin vaatetusta, koruja kuin sisustustuotteitakin.

Katso lisää: https://kurestore.fi/

MA-PE 11-18, LA 10-19 

Hallituskatu 30 M 8
90100 Oulu

SEO Korvatunturi, Savukoski

Yksi alkuperäisistä jälleenmyyjistä löytyy mistäpä muualtakaan kuin Jennin omasta rakkahasta kotipitäjästä, Savukoskelta. Korujen jälleenmyyntipaikkana huoltoasema saattaa kummastuttaa pientä kulkijaa, mutta tämäpä ei olekaan mikä tahansa huoltoasema. Tämä on SEO Korvatunturi! Korvatunturi kun sijaitsee Savukoskella, ihan tuossa kivenheiton päässä kirkonkylältä (100km). Matkallasi Korvatunturille, pysähdy siis ilman muuta täällä >>

MA-PE 7-17, LA-SU 10-16

Soklintie 20, 98800 Savukoski

Yksityismyyjä, Tervola

Myös Tervolassa on nyt saatavilla kaikkia USVA Designin tuotteita! Pirrauttamalla taikka viestittelemällä (osaa myös Whatsappin käytön) alla olevaan numeroon saat tietää missä hän menevi ja mistä tuotteet voi noutaa. Huom! Käteismaksu. 

Terttu Sarivaara, p. 040 8246911