Jälleenmyyjät

Täältä löydät ajantasaiset jälleenmyyjämme!

Jos olet kiinnostunut ottamaan tuotteitamme myyntiin, ole suoraan yhteydessä joko info@usvadesign.fi tai 0408613767. 

Valkko, Rovaniemi

USVA Designin Rovaniemen kivijalkaliikkeenä toimii Valkko ja sieltä löytyvätkin kaikki USVA Designin tuotteet. Jos jotain tuotetta ei ole tilapäisesti saatavilla, voidaan tuote nopeasti toimittaa Valkkoon Usvan omalta varastolta Rovaniemeltä. Valkko sijaitsee keskustan kävelykadulla, entisen RoPS:in bingon tiloissa. Valkosta löydät kaikki ihanimmat kotimaiset designtuotteet.

Katso lisää: https://valkko.fi/ 

Koskikatu 24, 96200 Rovaniemi

Korundi, Rovaniemi

Rovaniemen taidemuseosta Korundista löytyy kattava kokoelma taidetta, joiden teemana on erityisesti pohjoisuus ja arktinen luonto. Juuri ne samat asiat, jotka USVA Designinkin inspiraationa toimivat. Korundista on saatavana ROVANIEMI-korusarja ja ARCTIC SNOWY OWL -tuotteet.

Katso lisää: https://www.korundi.fi/fi/Info/Korundi-Shop

Lapinkävijäntie 4, 96100 Rovaniemi

Miela Designroom, Tampere

Tampereen pyhättönämme toimii kesän 2021 ajan Miela Designroom. Mielasta löydät TAMPERE-korut ja monet muut ihanat USVA Design -korut.

Katso lisää: https://www.mieladesignroom.fi/

Hämeenkatu 20, 33200 Tampere

Moon Designstore

Moon Designstore palvelee Seinäjoen keskustassa designin nälkäisiä kulkijoita. Moon Designstoresta löydät SEINÄJOKI-korut, SYÖTTI-korvakorut ja iki-ihanat KETUT.

Katso lisää: https://moondesignstore.fi/

Koulukatu 11, 60100 Seinäjoki

SEO Korvatunturi, Savukoski

Yksi alkuperäisistä jälleenmyyjistä löytyy mistäpä muualtakaan kuin Jennin omasta rakkahasta kotipitäjästä, Savukoskelta. Korujen jälleenmyyntipaikkana huoltoasema saattaa kummastuttaa pientä kulkijaa, mutta tämäpä ei olekaan mikä tahansa huoltoasema. Tämä on SEO Korvatunturi! Korvatunturi kun sijaitsee Savukoskella, ihan tuossa kivenheiton päässä kirkonkylältä (100km). Matkallasi Korvatunturille, pysähdy siis ilman muuta täällä >>

MA-PE 7-17, LA-SU 10-16

Soklintie 20, 98800 Savukoski