TOP 5 myydyimmät tuotteet vuonna 2019

Vuonna 2019 helmikuussa USVA Designin verkkokauppa avattiin ja siitä myös toiminta muutoin lähti käyntiin. Jos haluat käydä lukemassa Usvan ensimmäisestä vuodesta ja sen käänteistä, tee se täällä >>. Nyt kuitenkin listataan vuoden 2019 suosituimmat tuotteet! 

 1.

ROVANIEMI-korvakorut pieni vaneri 

Tämä aivan ylivoimainen ykkönen lanseerattiin ensin isommassa koossa Wanhoilla markkinoilla elokuussa 2019. Monet kävijöistä kyselivät pienempää kokoa samasta mallista ja se sitten toteutettiin hieman myöhemmin. Sen jälkeen ROVANIEMI-korvakorut (joita löytyy sekä vanerisena että valkoisena) ovat suorastaan raketoineet ja myyneet jo satoja pareja. Yksistään ROVANIEMI-korvakorut ovat myyneet enemmän kuin kaikki muut tuotteet yhteensä. Tämä Rovaniemen Jätkänkynttilä-siltaa esittävä koru onkin löytänyt suoraan rovaniemeläisten sydämiin. 

ROVANIEMI-korut löydät täältä >>

2.

SYÖTTI-korvakorut vaneri

Listan kakkosena komeilee SYÖTTI-korvakorut usko tai älä! Jopa me itse tätä korua suunnitellessamme mietimme, että mitähän tästä tulee. Ja pirun hyvähän siitä tuli. Kesäkoruina lanseeratut SYÖTTI-korvakorut niittivät niin huimaa suosiota, että ne päätettiin jättää kesän jälkeen pysyvästi mallistoon. SYÖTTI-korvakorut ovat takuuvarma hymyn huulille herättäjä markkinatapahtumissa. SYÖTIN hauskuus piilee eriparisissa korvakoruissa, joista toinen on kala ja toinen koukku. 

Löydät SYÖTTI-korvakorut täältä >>

3. 

KETTU-korvakorut vaneri

Kolmossija ei ollutkaan enää niin helposti määriteltävissä, sillä siitä sijasta kamppailevat useatkin tuotteet. Lisäksi tuotteet on lanseerattu eri aikoina, mistä syystä niitä on vaikea laittaa samalle viivalle. Kuitenkin täysin ansaitusti lopulta paikan vie ikivihreä klassikko, eli vaneriset KETTU-korvakorut. Nämä upeat korvakorut ovat USVA Designin ihan ensimmäisiä tuotteita. KETTU-mallisto on lanseerattu jo muutama vuosi takaperin, jolloin USVA Design oli vielä entisen omistajansa pienimuotoinen toiminimiyritys. KETTU on klassikko, joka porskuttaa vuodesta toiseen takuuvarmana ihastuksen herättäjänä. 

KETTU-korvakorut löydät täältä >> 

4. 

KETTU-nappikorvakorut vaneri

KETTU-nappikorvakorut vaneri

KETTU-nappikorvakorut vaneri

KETUN tarina jatkuu. Nämä KETTU-nappikorvakorut lanseerattiin melko pian sen jälkeen, kun uudistunut USVA Design avasi verkkokauppansa helmikuussa 2019. Kysyimme verkkokaupan avauduttua sosiaalisen median kanavissamme teiltä mitkä tuotteet haluaisitte nähdä valikoimissamme. Monet toivoivat nappikorvakoruja. Siispä tuumasta toimeen ja nappikorvakorut alulle. Onneksi kuuntelimme teitä, sillä nappikorvakorut ovat olleet menestys ja myyneet tasaisesti pitkin vuotta. Erityisesti KETTU-nappikorvakorut ovat liikkuneet sangen erinomaisesti, liittyneekö asia siihen, että myös perheen pikkuväki on ihastunut näihin veikeisiin veijareihin. 

KETTU-nappikorvakorut löytyvät täältä >> 

5.

USVa Design jälki nappikorvakorut vaneri

USVA Design jälki nappikorvakorut vaneri

JÄLKI-nappikorvakorut vaneri

Kuten edellä jo mainittiin, nappikorvakorut ovat osoittaneet suosionsa. Siksipä myös viidennen sijan tällä listalla vievät nappikorvakorut. JÄLKI-nappikorvakorut saavat muotonsa tassusta. JÄLKI-korut luotiin alunperin muistokoruiksi lemmikille ja siksipä sen muodoissa onkin nähtävissä tassun lisäksi sydän ja enkelin siivet. JÄLKI on tasainen menestyjä ja löytänyt pysyvän paikkansa USVA Designin valikoimassa. Siitä onkin muotoutumassa klassikko KETUN rinnalle.

JÄLKI-nappikorvakorut löydät täältä >> 


4 kommenttia


 • iyuxfel
  Amoxicillin[/url] Amoxicillin ukn.xwqu.usvadesign.fi.tkp.li http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

 • obixufuqacapu
  Amoxicillin Online[/url] Amoxicillin 500mg Dosage rxs.xreo.usvadesign.fi.mwo.ic http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

 • eliguziufopu
  500mg Capsules[/url] Amoxicillin Without Prescription zlz.dshq.usvadesign.fi.oep.mn http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

 • ukimawalik
  Without Prescription[/url] Amoxicillin fvv.qsyv.usvadesign.fi.zbl.rq http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

Jätä kommentti