Uudet nettisivut ovat avautuneet!

Kuukauden päivät olemme ahertaneet ja pakertaneet uuden usvadesign.fi-nettisivuston parissa, jotta se palvelisi sinua, parahin lukija, kaikista parhaimmin. 

Sivuilta löytyy tietysti vanha tuttu KETTU monissa eri väreissä ja malleissa. Lisäksi valikoimaan on tullut tyylikäs uutuus VUORISTO! Uusia tuotteita on tulossa piakkoin lisääkin, pysy siis kuulolla!

Usva Design -yritystä pyöritetään kahden naisen voimin, mikä tarkoittaa sitä, että teemme kaiken itse. Tietysti välillä on järkevääkin ulkoistaa joitakin toimintoja, mutta toistaiseksi oma osaamisemme on kantanut hyvin tänne asti. 

Osaamme joitain erittäin hyödyllisiä taitoja, joita verkkokaupan avaamisen tarvitaan. Osaamme molemmat ottaa valokuvia sekä editoida niitä. Osaamme luoda grafiikkaa. Osaamme kirjoittaa. Osaamme tehdä nettisivut eri nettisivupohjilla. Ja mikä tärkeintä  osaamme oppia. 

Se omakehusta. Tervetuloa ostoksille! 

Mikäli huomaatte tuoreilla sivuillamme jotain puutteita/virheellisyksiä, olkaa meihin yhteydessä pikimiten täällä tai info@usvadesign.fi. Kiitämme mitä syvimmin kaikesta avusta ja arvostamme sitä erittäin suuresti!


Jätä kommentti