Näissä tapahtumissa voit bongata Usvan tänä vuonna

Loppuvuoden tapahtumat, joissa Usva on mukana, on nyt lyöty lukkoon ja tässä ne ovat! 

KELO Shopin avajaiset + Mini pop-up

16.11. klo 12-16

Vanhatie 44 L 3, Pyhäjoki

Karavaani karauttaa ensimmäisenä Pyhäjoelle, joka sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla. Pyhäjoki on pieni kunta, mutta se on helposti saavutettavissa sellaisistakin hieman isommista asumiskeskittymistä kuin Raahesta tai Kalajoelta.

Pyhäjoki on todella sympaattinen ja yhteisöllinen pieni kylä, ei siis ihme että tunnen sielunsympatioita sitä kohtaan. Olenhan itsekin kotoisin pienestä kyläpahaisesta Savukoskelta. Kesällä vierailin Pyhäjoella ensimmäistä kertaa ja ihastuin sen välittömyyteen. Siksi olen enemmän kuin mielelläni mukana KELO Shopin avajaisissa ja sen Mini pop-upissa. 

 

KELO shopin avajaistapahtuma Facebookissa >>

LC Napapiirin perinteiset joulumyyjäiset

7.12. klo 10-17

8.12. klo 10-16

Santasport Lapin Urheiluopisto, Hiihtomajantie 2, Rovaniemi

Pyhäjoen jälkeen karavaani palaa kotitalliinsa, sillä seuraava tapahtuma on, missäs muuallakaan kuin, minun omalla kotipitäjälläni Rovaniemellä. Halusin ehdottomasti päästä osallistumaan Rovaniemellä johonkin tapahtumaan joulun alla, sillä halusin tarjota asiakkaille mahdollisuuden päästä hypistelemään ja ostamaan tuotteita ihan paikan päältä. Meillä on toki monta jälleenmyyjää Rovaniemellä, mutta aina on myös kiva itse henkilökohtaisesti päästä näkemään ja tapaamaan asiakkaita. Erityisesti siksi, että asiakkailta tulevat myös aina parhaat kehitysehdotukset.

LC Napapiirin perinteiset joulumyyjäiset Rovaniemellä eivät ole nimestään huolimatta Napapiirillä vaan Santa Sportilla. Keskustasta on matkaa paikalle n. 2,5 km, mutta paikan päälle on järjestetty ilmainen kuljetus. Lisäksi Santa Sportilla on myös iso ja tilava parkkipaikka, jonne auton voi jättää. Myyjäiset ovat perinteinen ja kehuttu tapahtuma Rovaniemellä, jossa en kuitenkaan itse ole koskaan ennen käynyt. Odotan siis suurella mielenkiinnolla myyjäisiä! 

 

LC Napapiirin perinteiset joulumyyjäiset -tapahtuma Facebookissa >> 

Scandinavian Design market Oulu

14.12. klo 10-17

15.12. klo 10-16

Areena Oulu, Tyrnäväntie 16, Oulu

Viimeisenä rutistuksena suunnataan Ouluun. Oulu on meille erittäin luonteva paikka meille osallistua markkinoille, sillä meillä on jälleenmyyntiä myös Oulussa. Scandinavian Design market on ensimmäinen niin sanottu oikea designtapahtuma, johon Usva osallistuu. Niitä ei ole tarkoituksella jätetty välistä, vaan tällaiselle osa-aikaiselle yrittäjälle ei juurikaan ole siunaantunut mahdollisuuksia lähteä kovin kauaksi kotoa messuilemaan, sillä työskentelen vielä kokoaikaisena toisaalla. On siis todella hienoa, että tällainen iso designtapahtuma tulee näinkin lähelle ja mikä vielä parempaa, päästiin siihen mukaan!

Scandinavian Design market Oulu tuo yhteen paitsi Suomen myös pohjoisen Skandinavian kiinnostavimmat designbrändit. Design marketista on mahdollista löytää designia laidasta laitaan: muotia, koruja, asusteita, sisustusta, muotoilua, lastenvaatteita. Tämä on siis ihan ehdoton tapahtuma designin nälkäiselle joulushoppailijalle! 

 

Scandinavian Design Market Oulu Facebookissa >>

 


20 kommenttia


 • Danieltealk

  Best dating site: https://tinyurl.com/z5s523s2

  VAPzRHQffeUXq4ah3iI15N0g6Cc92dEd


 • obonoran

  ] Buy Amoxicillin cgc.pexp.usvadesign.fi.wyp.hr http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/


 • ehikotiyik

  ] Amoxicillin 500 Mg eue.qgxq.usvadesign.fi.iud.zm http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/


 • emosiojiwaq
  Online[/url] Amoxicillin Online bzb.mnvn.usvadesign.fi.ety.rm http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

 • irinavatojf
  Without Prescription[/url] Amoxicillin 500 Mg Dosage uqr.phwl.usvadesign.fi.yxb.az http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

Jätä kommentti