Kevään suunnitelmia

Kuinka innoissaan voi ihminen olla! Verkkokauppa ehkä näyttää hiljaisen tyyneyden keskellä soutelevalta sielukkaalta hahmolta, mutta pinnan alla kuplii. 

Tämä kaikki jännyys ei tietenkään ole teille ihan yhtä jännää kuin meille. Ajattelin silti vähän raottaa tämän huikaisevan jännitysnäytelmän esirippua myös teille.

Vaikuttukaa tai älkää vaikuttuko. 

Meille on ensinnäkin kevään aikana tulossa uusia tuotteita. Monia uusia tuotteita. Ja ainakaan yksi niistä ei ole koru. Mehän emme ole koskaan identifioineet itseämme korukaupaksi vaan design-tuotteiden kehdoksi. Meidän oma määritelmämme on tietysti sikäli ontuva, että toistaiseksi meillä ei ole ollut muita tuotteita myynnissä kuin koruja. Oh well...

Mutta tulevaisuudessa tulemme siis olemaan muutakin kuin korukauppa! Koska asioista helppo tehdä helppoja, ja niistä on myös helppo tehdä vaikeita, me valitsimme tehdä asioista vaikeita. Käytämme siis tolkuttomasti aikaa löytääksemme kriteereitämme vastaavan tuottajan ja siksi tässä kestää. 

Tämän takia me tehdään tätä vain sivutoimisena. Eihän me pärjättäisi kokoaikaisina tällä lailla mitenkään.

Niin, arvaatteko mikähän se uusi tuote voisi olla? Sitä on meille (tai siis Mirvalle aikoinaan) ainakin kerran ehdotettu. Minä olen ollut siis tuon yhden kerran todistamassa, varmaan ehdotuksia on tullut useampiakin. Toinen vinkki: se käy myös miehille! Muuta en tässä vaiheessa vielä kerro. 

Yksi erityisen hieno asia tälle keväälle on se, että meille on tulossa useampia jälleenmyyjiä eri puolille Suomea. Näistäkin lisää kunhan tuotteet saadaan myyntiin pelipaikoille, eli jo ihan heti kohta. 

Meidän kevään kruunaa eräät markkinat. Eräät Lapin hienoimmista markkinoista, jotka eivät varmasti kiinnosta etelän lukijoitamme yhden vertaa, mutta mielipuolisen päätäntävallan vuoksi kerromme niistä silti. Kyseessä on tietysti joka vuosi pääsiäisenä järjestettävät Kuivalihamarkkinat! Kuulostaa varmasti joltain peräkylien vuohotukselta, mitä se onkin, mutta kyseessä on myös oikeasti hieno tapahtuma ja kävijöitä on paljon. 

Kuivalihamarkkinat on ulkoilmassa järjestettävä markkinatapahtuma Savukoskella. Markkinoilla myydään kaikenlaisia käsitöitä, porotuotteita, poronlihaa, moottorikelkkoja, arpoja, lättyjä, muikkuja, koparakeittoa, koruja jne. Tavallisesti uinuva kylänraitti on täynnä ihmisiä ja autoja, kun kunnan väkiluku yhdeksi päiväksi kolminkertaistuu.

Kuivalihamarkkinoilla on myös monenlaista ohjelmaa. Pihan viereisessä opastuskeskuksessa on luontonäyttely, pihalla kisaillaan perinteisesti suopunginheitossa, lapset pääsevät kurvailemaan keppiporoilla, pihan perukoilta löytyy iso läjä mönkijöitä ja moottorikelkkoja, ja itse joulupukkikin on usein nähty paikalla. Varsin mainio tapahtuma siis! Kannattaa ilman muuta käydä paikan päällä, jos lähistöllä liikkuu kyseisenä aikana.

Kuivalihamarkkinat Savukoskella 20.4.2019 klo 10-15. 

Lisätietoja löydät täältä >>Tämä meidän Savukoski-perversio menee varmasti jo jossain määrin sairaan puolelle, mutta minkäs me sille tehdään. Meidät on aivopesty lapsuudessa hyvin. Kotiseudusta pitää olla ylpeä. Ja perkele, se Korvatunturi on Savukoskella, ettäs tiedätte!

Mukavia kevätpäiviä,

Toivotteleepi Jenni

Kauppaan >> 

Jenni

Sivutoiminen design-yrittäjä, päätoiminen projektipäällikkö. 

Puran luovuuden tuskaani graafisen alan yrityksessä suunnittelemalla vanerikoruja ja printtejä. Kättemme jäljen näet Usva Designin verkkokaupassa.


1 kommentti


  • wzitlxnxnh

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?


Jätä kommentti