ARCTIC Snowy Owl – Saatavana vain rajoitettu erä!

Yhteistyössä USVA Design & Arctic Design Week

Saimme erittäin suuren kunnian toimia yhteistyökumppanina Arctic Design Weekille ja toteuttaa suomalaisesta koivuvanerista valmistetut ARCTIC Snowy Owl -korut. Arctic Design Week on osa maailmanlaajuista Design Week -verkostoa, joiden tarkoituksena on nostaa ja tuoda esille uusia nimiä ja ilmiöitä designin saralla. Verkosto kattaa kaupunkeja aina San Franciscosta Milanoon ja Dubaista Seouliin. Arctic Design Week on siis kovassa seurassa ja tähtääkin maailmanluokan tapahtumaksi.

Se, että me saamme toteuttaa ARCTIC Snowy Owl -korut yhteistyössä Arctic Design Weekin kanssa, on kuten sanottua, todella suuri kunnia. USVA Design on tällaisenaan ollut olemassa vasta vähän reilun vuoden ja en olisi ikikuuna päivänä osannut kuvitella, että vuoden päästä olisimme mukana tällaisessa yhteistyökuviossa.

Tämän vuoden Arctic Design Week on jo 12. järjestetty tapahtuma ja se näkyy joka vuosi isosti ja näyttävästi Rovaniemen katukuvassa. Tapahtuma on laajentunut jättimäiseksi kaupunkifestivaaliksi, jota täydentää tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestettävä arktisen designin myyntitapahtuma ÄÄRI Arctic Design Expo. Vielä vuosi sitten katsoin ylöspäin designereita ja mietin kuinka hienolta tuo titteli kuulostaakaan. En olisi voinut kuvitella, että jonain päivänä minusta voitaisiin kyseistä titteliä käyttää. Enkä ainakaan olisi uskonut, että näin pian.

Arctic Snowy Owl, eli suomalaisittain tunturipöllö, on Arctic Design Weekin tunnuskuva. Tunturipöllö valikoitui tunnukseksi, sillä se kuvastaa arktista sopeutumista ja pohjoisen omaleimaista luontoa. Tunturipöllö on sopeutunut arktiseen luontoon ilmavan valkoisen höyhenpeitteen avulla, joka auttaa maastoutumaan lumeen ja suojaa kylmyydeltä. Siten se kuvaa myös meitä pohjolan ihmisiä, jotka mekin olemme arktiseen ympäristöömme sopeutuneita.

ARCTIC Snowy Owl -korut on valmistettu suomalaisesta korkealaatuisesta koivuvanerista. Suunnittelu ja korujen valmistus tapahtuu käsityönä Rovaniemellä, laserleikkaus Helsingissä. Korujen tuotosta ohjataan 1,5 % soiden ennallistamiseen Luonnonsuojeluliiton Hiilipörssin kautta. Soiden ennallistamisella tähdätään soiden ekosysteemien palauttamiseen lähelle luonnontilaa, jolloin ne sitovat hiiltä muodostamalla turvetta, ja siten hillitsevät ilmastonmuutosta. Meillä Suomessa on ainutlaatuinen tilaisuus toimia maapallon hiilinieluna, sillä meillä soita ja metsää riittää.

ARCTIC Snowy Owl -korvakorut 25,50€

ARCTIC Snowy Owl -kaulakoru 25,50€

ARCTIC Snowy Owl -koruja on saatavana Valkossa, Korundissa ja Ailo shopissa, sekä tietysti ÄÄRI Arctic Design Exposta (20.-21.3.) USVA Designin myyntipisteeltä (nro 31).


21 kommenttia


 • Danieltealk

  Best dating site: https://tinyurl.com/z5s523s2

  RSLrFob6at63XS1MO5i5ItnOI5EA7SEo


 • Прогон сайта

  Прогон хрумером


 • eceromedoqoc
  500mg Capsules[/url] Amoxil gpz.uxuw.usvadesign.fi.ten.cq http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

 • iasedaxigib

  ] Amoxil Dose For 55 Pounds lnl.lmny.usvadesign.fi.rnu.sk http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/


 • owedibelax

  ] Amoxicillin tne.focn.usvadesign.fi.jzs.iq http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/


Jätä kommentti