Äiti rakas

Äiti.

Äiti on biologinen tai sosiaalinen naaraspuolinen jälkeläistensä vanhempi, sanoo Wikipedia. Äiti on kuitenkin kaikkea muutakin. 

Äiti.

Äidin ja lapsen suhde on yksi erityisimpiä suhteita maailmassa. Tietysti samoiten isän ja lapsen suhde, mutta tällä kertaa puhutaan äideistä. Olipa sitä suhdetta äidin ja lapsen välillä tai ei, ja olipa se sitten millainen tahansa, aina se vaikuttaa sinuun. Kauneimmillaan suhde voi olla ystävyyttä, kumppanuutta, tiimipeliä.

Muista nisäkkäistä poiketen, ihmisäiti ei irroittaudu lapsestaan tämän aikuistuttua. Se ei tyrkkää sinua maailmaan ja sano, että pärjää nyt omillasi. Se sanoo, minä olen täällä aina. 

Vaikka olisit äiti, olet aina myös lapsi. Kun sinulla omia lapsia, sinulla kaksi merkittävää äiti-lapsi-suhdetta. Omaan äitiisi ja omaan lapseesi. Olet niissä eri rooleissa. 

Äiti rakas.

Ihminen on sosiaalinen olento, vaikka kuinka väittäisimme muuta individualismin aikakaudella. Ihminen ei pärjää ilman muita ihmisiä. Ilman turvaverkkoa olemme suojattomia. Olemme yksin ihmisten keskellä. 

Äidit ovat turvaverkkomme. Turvaverkko, jonka olemme syntymässämme saaneet. 

Kiitos äiti.

USVA-orava-lahja

Anna äidillesi merkityksellinen lahja

Äitienpäivä lähestyy ja on aika kiittää äitejämme. Lanseerasimme äitienpäivää ajatellen ORAVA-korusta kaulakorut, jotka toimivat settinä niin, että toisen voit antaa äidillesi, toisen voit pitää itselläsi. Ostaessasi ne settinä, saat molemmat korut yhteishintaan 35€ (norm. 50€). Tilaa ORAVA-korusetti täältä >> 

Mikäli äitisi on eläinten ystävä, voit muistaa häntä myös JÄLKI-korulla. JÄLKI-korusarja on luotu muistoksi rakkaille lemmikeillemme, mutta se toimii myös sellaisenaan. Korussa muodostuu sydän tassun jäljen sisään, joka symboloi rakkautta, välittämistä ja kaipausta. Nämä ominaisuudet yhdistetään saumattomasti äitiyteen. Tilaa JÄLKI-koru täältä >>

USVA-koru-jalki-lahja

Kaikki korut myydään kauniissa USVA Design-korulaatikossa. USVA Design -korun ostaminen tukee myös suomalaista pienyrittämistä, designia, suomalaista luontoa ja kestävää kehitystä. Lähetykseen on myös mahdollista saada oma viesti lahjan saajalle. Ilmoita siitä tilauksen yhteydessä tai sähköpostitse info@usvadesign.fi. 


2 kommenttia


  • anutazudijea

    ] Amoxicillin 500mg Capsules foq.jxoe.usvadesign.fi.xpk.fm http://mewkid.net/when-is-xuxlya/


  • uxceulixzwauz
    Amoxicillin[/url] Buy Amoxicillin Online est.mppw.usvadesign.fi.ycu.rc http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

Jätä kommentti