Blogi

USVA Design on nyt pyörittänyt toimintaansa puolentoista vuoden ajan ja on tullut tunnetuksi lähinnä omista korumallistoistaan. Tiesitkö, että USVA Designilta voit kuitenkin tilata tilata vanerikorut myös oman yrityksesi logolla? Olemme avanneet uuden sivun, jossa kerrotaan logokoruista ja niiden hinnoittelusta tarkemmin. Tässä jutussa taas sukelletaan Museo- ja tiedekeskus Luupin logokorujen suunnitteluun ja toteutukseen alusta loppuun.

Jatka lukemista
Saimme erittäin suuren kunnian toimia yhteistyökumppanina Arctic Design Weekille ja toteuttaa suomalaisesta koivuvanerista valmistetut ARCTIC Snowy Owl -korut. Arctic Design Week on osa maailmanlaajuista Design Week -verkostoa, joiden tarkoituksena on nostaa ja tuoda esille uusia nimiä ja ilmiöitä designin saralla. Verkosto kattaa kaupunkeja aina San Franciscosta Milanoon ja Dubaista Seouliin. Arctic Design Week on siis kovassa seurassa ja tähtääkin maailmanluokan tapahtumaksi.
Jatka lukemista
Arctic Design Weekiä vietetään Rovaniemellä 16.-22.3.2020. Arctic Design Week sisältää runsaasti tarjontaa designin nälkäisille ihmisille ja jokaiselle löytyy varmasti jotakin – mutta kuinka löytää ne parhaat tärpit yli 70 tapahtuman joukosta? No minäpä autan! Tässäpä viikon poiminnat sinulle, joka olet kiinnostunut syventymään paremmin paikalliseen ja arktiseen designiin. 
Jatka lukemista